Vieringen op zes locaties:

Hoorn

HH Cyriacus & Franciscus

Hoorn Risdam

‘De Opdracht’

Oosterblokker

OLV Visitatie

Westerblokker

H. Michaël

Westwoud

H. Martinus

Zwaag

H. Martinus

De RK parochie Heilige Matteüs biedt in zes locaties een verscheidenheid in de liturgie. Natuurlijk wordt meermalen per week op verschillende locaties eucharistie gevierd, sommige met kindernevendienst en/of crèche, andere als specifieke gezinsviering en altijd met spirituele inhoud voor volwassenen.

De parochie heeft ook een aanbod van woord- en communievieringen voorgegaan door diakens, en gebedsvieringen onder leiding van daartoe toegeruste parochianen. Deze liturgische vieringen hebben een volstrekt eigen karakter naast de eucharistie en zijn daarmee niet te vergelijken. Ze kunnen worden gezien als een verrijkende aanvulling op ons spiritueel aanbod. Een bijzondere plaats wordt ingenomen door het zondagse Getijdengebed in het Stiltecentrum in Hoorn.

U bent van harte uitgenodigd in alle locaties. Misschien een idee om in elk ervan eens de sfeer te proeven?

Met een muisklik op bovenstaande illustraties vindt u de weg op alle lokaties.

Misintenties

Voor misintenties kunt u contact opnemen met het centrale parochiesecretariaat:

secretariaat@rkmatteus.nl