Ziekenzalving

Verzoening

Ziekenzalving

Priesterwijding

Wanneer u ernstig ziek bent of wanneer u weet dat u niet meer zo lang te leven heeft, dan kunt u het sacrament van de zieken ontvangen. U kunt hierover contact opnemen met:

Kapelaan Marco Cavagnaro, 0229-245621, kapelaan@rkmatteus.nl

Ziekentriduüm

Daarnaast wordt in onze parochie, in de H. Martinuskerk in Zwaag, jaarlijks een ziekentriduüm georganiseerd. Veel ouderen vinden tijdens deze dagen troost en rust in de avond van hun leven. Zij worden getrakteerd  op een religieus en ontspannend programma. Naast de verzorging en aandacht die er voor de gasten is, wordt ook voor de inwendige mens gezorgd. En dat gebeurt met onder andere: zelf gemaakte soep met echte gedraaide gehaktballetjes, heerlijk West Friese krentenmik en als klap op de vuurpijl prachtige verse aardbeien met slagroom!

Als de gasten op donderdag het Triduum weer verlaten, kunnen mensen er weer voor lange tijd tegen en zijn ze blij dat er zoveel aandacht voor en met elkaar is geweest. Wanneer u iemand kent, of als u zelf denkt hiervoor in aanmerking te komen, neem dan a.u.b. contact op met het parochiesecretariaat:

Parochiesecretariaat

secretariaat@rkmatteus.nl